Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

AsiakaskommenttejaHei, Jouko
Kävin ensimmäisen kerran käsittelyssäsi jo ennen joulua 2009. Aika pitkä matka lastenlasten luo joulun viettoon oli alkamassa, mutta tunnelmani olivat apeat, sillä vasen polveni särki yölläkin ja selkäkin tuntui jäykältä. Ystävällisesti järjestit minulle käsittelyajan, vaikkakin normaalia lyhyemmän muiden asiakkaiden väliin. Käsittely tuntui todella tehoavan, sillä hoitopöydältäsi noustuani olin jo valmis hyppelemään "tipe, tipe, tiptappia" lastenlasteni kanssa. Selkäkin kesti pitkän istumisen ilman särkylääkkeitä.

Uuden vuoden puolella tulin sitten täyspitkään käsittelyyn. Se oli todella rentouttava käsittely, sillä melkeinpä nukahdin hoitopöydälle. Sinä et murjonut etkä nipistellyt etkä tehnyt mitään väkivaltaisia niksautuksia. Vaikka käsittely oli todella lempeää, tunsin, miten selästäni irtosi loppukin jäykkyys. Sinä itse käsittelit kuitenkin silloin oikeaa jalkaani. Olkapäistäni löysit todella kipeät pisteet. Työaikana kärsin niin kovista olkapääkivuista, etten pystynyt aina edes tauluun kirjoittamaan. Kun aikasi käsittelit olkapäitäni, varsinkin vasemman olkapään liikerata parani huomattavasti ja olen jälleen pystynyt nukkumaan myös vasemmalla kyljelläni. Oloni oli todella rentoutunut.
Vasen polvenikin oli pitkään hiljaa, mutta ajan myötä se on taas alkanut kummitella. Yölläkin on ollut leposärkyä, mutta neuvomasi suolakääre on auttanut paljon, niin että en ole paljonkaan särkylääkkeisiin turvautunut. Yli 70-vuotiaalla alkaa tietenkin olla jo nivelrikkoa ja erilaisia kulumia. Taidanpa nyt maaliskuun lopulla tulla uudelleen käsittelyysi. Sinulla on firmasi nimen mukaisesti todella "korjaavat kädet".

Tapaamisiin: Vieno Lehtonen


Morjens!

"Esko on näköjään rymynnyt", tuumi Jouko, ennen kuin alkoi käsitellä kroppaani. Tuohon tulokseen mies tuli tutkittuaan jalkojani. Niinhän se oli, vaikka en sitä ollut aiemmin ajatellut.
Mökillä tuli heiluttua puuhommissa ja ilmeisesti asia on sillä tavalla, että jollei sitä nyt kokonaan lukkoon mene, niin jollakin tavalla oma kroppa hakee jonkinlaista balanssia. Se "rymyäminen" palasi käsittelyn jälkeen sinne mistä tulikin, eikä elämänkumppanikaan ole enää huolissaan kroppani ryhdistä.

Terveisin Esko Ranta.Korjaavat Kädet - Kalevalainen jäsenkorjaus T:mi, Saarensivuntie 30, 97110 Rautiosaari, Puh. 0400-441161

  näytä normaaliversio » Ylös