Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Hoidon kuvausKäsittelyssäni hoito tapahtuu yhteistyössä asiakkaan kanssa. Minulla on tapana sopia hoidon alussa, että asiakas kertoo avoimesti, miten hän näkee kivun/vaivan synnyn ja miltä se hänestä itsestään tuntuu. Myös sovimme että asiakas kertoo hoidon kuluessa aina, kun käy kipeästi, jolloin voidaan voiman käyttö sovittaa asiakkaan kipukynnyksen mukaan. Käsissäni on myös ominaisuus (kuulevat kädet) joka kertoo asiakkaan kipupaikat ja kivun voimakkuuden. Toisilta erittäin selvästi, toisien kohdalta verhotummin. Hoidon onnistumisen kannalta on erittäin tärkeää, ettei asiakas tunne kipua. Silloin asiakas saa parhaan hyödyn hoito/korjaustapahtumasta. Kun kipua ei tunne, lihakset sallivat korjaavan mobilisaatioliikkeen. Ja lopputulos on hyvä. Jos ajattelee käänteisesti asiaa, kiputuntemus on voimakas. Silloin lihakset vetäytyvät puolustukseen (jännittyvät) ja haluttua tavoitetta ei saavuteta, vaan huononnetaan tilannetta. On erittäin tärkeää että asiakas on koko hoidon ajan rentoutunut eikä jännitä, silloin hän saa parhaan avun vaivoihinsa. 
Periaate on, että asiakasta hoidetaan kokonaisvaltaisesti, yksilöllisesti, koska ihminen on kokonaisuus ja kokonaisvaltaisesti hoito tulee suorittaakin, ottaen huomioon asiakkaan iän, kiputilat, sairaudet. Hoidossa avataan lukkoja ja pinnetiloja käyttämällä normaalia kehon liikeratoja ja näin hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla pääsemistä tasapainotilaan. Mobilisaatiohoidolla vaikutetaan lihaksistoon, sidekudoksiin, jänteisiin, hermoratoihin, verenkiertoon, kudosnestekiertoon ja virhetiloihin. 
Olen ominut tietokonepuolelta termin saattaa ihminen ”tehdas asetuksiin”, eli siihen Luojamme luomaan olotilaan. Siinäpä sitä haastetta on kerrakseen. Kun kaikki virheasennot/kramppitilat on saatu korjaantumaan, kivulle ei ole enää tarvetta, ei myöskään pohjallisille. Kivuitta on helppo elää ja olla.Korjaavat Kädet - Kalevalainen jäsenkorjaus T:mi, Saarensivuntie 30, 97110 Rautiosaari, Puh. 0400-441161

  näytä normaaliversio » Ylös