Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Neuvoja ja vanhan ajan konsteja

Lihaskivun ja tulehduksen hoitoon merisuolakääreen valmistaminen!

Suomalaista kansanperinnettä parhaimmillaan. Vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia, sanoohan sen vanha sananlaskukin.

-Suhde:1litra huoneenlämpöistä 22-asteista vettä/3 ruokalusikallista karkeaa merisuolaa (tavallinen pöytäsuola ei jodipitoisuutensa vuoksi käy).

Jos teet esim. kolmen litran annoksen, laita astiaan 3 litraa vettä. Sulata 9 ruokalusikallista merisuolaa, kattilassa pienessä erottamassasi vesimäärässä kuumentamalla liedellä. Kun suola on sulanut, lisää liuos kylmään veteen. Näin se on sopivan lämmin ja heti käyttövalmis. Kasta froteepyyhe liuokseen ja väännä kuivaksi niin ettei vettä enää valu. Laita pyyhe kipukohtaan ja pidä siinä maksimissaan yhden tunnin ajan, tarvittaessa 3 kertaa päivässä. Jos käytät käärettä vaatteitten alla, ovat vaatteetkin syytä vaihtaa, koska suolan imeytyminen jatkuu vaatteista vaikka kääre on poistettu. Mikäli tulehdus- tai kipukohta on jalkaterässä tai kämmenessä, voit upottaa raajan suoraan suolavesiliuokseen.

USKOMATTOMAN TEHOKAS, KOKEILE, YLLÄTYT!

Käyttäjiltä tulleiden kommenttien mukaan tehokkaampi kuin useimmat kipulääkkeet, mutta voidaan silti käyttää kipulääkkeiden kanssa samanaikaisesti. Kipulääkkeissä on aina sivuvaikutuksia.

HUOM!
Mikäli Sinulla on munuaisten vajaatoiminta, älä pidä käärettä selän alueella. Jos huomaat kääreen aiheuttavan ärsytystä ihossa, älä käytä.

SIIRRÄ PERINNE MYÖS TULEVILLE SUKUPOLVILLE

Vinkki: kun leikkaat sukasta kärjen pois saat oivallisen käsien tai säärien haude kääreen.

Soita ja tilaa aika, varmimmin 19.00-20.00, noin 20 km ROVANIEMELTÄ Kemiin päin, Rautionsaaressa.Korjaavat Kädet - Kalevalainen jäsenkorjaus T:mi, Saarensivuntie 30, 97110 Rautiosaari, Puh. 0400-441161

  näytä normaaliversio » Ylös