Oma historianiJäsenkorjausta olen harrastanut jo 40 vuoden ajan, josta noin 20 vuotta on ollut Kalevalaista jäsenkorjausta. Yhdeksänkymmentä luvun alussa osallistuin mestariparantajien Pentti Penttilän ja Olavi Mäkelän useille kursseille, heidän oivallisessa opissaan oli helppo perehtyä tähän vuosisatoja Kaustisella kehittyneeseen tehokkaaseen hoitotapaan. 
Sittemmin hakeuduin uudelleen alkeiskurssille, kerrattiin mestarit Kalle Erkoma ja Anne-Maj Lassilan opastuksella koko Kalevalainen oppimäärä uudelleen, minkä päätteeksi tein lopputyön, anatomian kokeet ja näyttökokeen. Näin saavutin oikeuden käyttää Kalevalainen jäsenkorjaaja nimikettä. Kansanlääkintäseura seuraa ja valvoo jatkuvasti nimenkäyttöoikeutta, onko jäsenkorjaajalla tietotaito kohdallaan. Jos ei ole, hän menettää nimenkäyttöoikeuden. Näin asiakkailla on varmuus siitä että hoitoa antaa asiansa tunteva ja osaava koulutuksen käynyt Kalevalainen jäsenkorjaaja. Nimisuoja on haettu EU:sta. 
Olen suorittanut koulutetun hierojan ammattitutkinnon ja hierojan erikoisammattitutkinnon erikoistuen kivunhoitoon 2013. Minut on myös lisätty terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Korjaavat Kädet - Kalevalainen jäsenkorjaus T:mi, Saarensivuntie 30, 97110 Rautiosaari, Puh. 0400-441161Mobiili